WELKOM

Er even tussenuit in een oase van rust en toch op een boogscheut van het bruisende Tongeren en Hasselt ... of gewoon even genieten tussen de fruitbomen en het glooiende landschap ?


WELKOM IN HET HOF VAN REPEN

DE WONING


Een imposante vierkantshoeve, in een ver en rijk verleden onder het bewind van de Landcommanderij Alden Biesen, herrees in 2017 terug uit haar as na een hevige brand.  In de schaduw van de kerk, bepaalt deze hoeve al meer dan 200 jaar het dorpszicht van Overrepen (Tongeren).


Onze vakantiewoning maakt deel uit van deze prachtig gerestaureerde vierkantshoeve.  Ze biedt met 170 m² bewoonbare oppervlakte ruim plaats aan 6 personen en is voorzien van alle comfort.


Door de ligging pal aan de fietsroutes, op 4 km van Tongeren en op 15 km van Hasselt, is er genoeg te beleven om er een geslaagde vakantie van te maken.


LEUKE ACTIVITEITEN


Te veel om op te noemen, maar alvast een greep uit het aanbod in de streek :

Steden als Tongeren (4km), Hasselt (15km), Luik (30km), Genk (20km) en Maastricht (24km) liggen allemaal op minder dan 30 min rijden.


Musea (waaronder uiteraard het bekende Gallo-Romeinse museum), de vermaarde antiek -en brocantemarkt op zondag, fietsen of wandelen tussen de bomen, een begijnhof en romeinse relicten.


Iets sportiever ?  Geen probleem, een bijna eindeloos aantal wandel en fietsroutes doorkruist de streek. 


En ook de bourgondiërs onder ons zullen absoluut aan hun trekken komen: naast de talrijke brasseries in de streek zijn er ook 3 sterrenzaken te ontdekken op 5 km van ons huis.


OVER ONS


Soms is een project gewoon 'liefde op het eerste gezicht'.  Al bij ons eerste bezoek aan dit unieke gebouw en de prachtige streek wisten we :  hier moeten we niet alleen zelf van komen genieten, maar zo veel mogelijk mensen van laten meegenieten.


Zelf wonen we in de stad van Timmermans en Pallieter, op een steenworp vanwaar de drie kronkelende Neten een zilveren knoop leggen.  Maar op een uurtje rijden overvalt ons elke keer het zalige gevoel van vakantie wanneer we het wondermooie Haspengouw binnen rijden.


We hopen jullie snel te mogen verwelkomen in het Hof Van Repen.

Katrien & Pieter

Stan & Arne

 

LEUKE ACTIVITEITEN

Geschiedenis, cultuur, natuur, wandelen, fietsen, eten & drinken, ... het is er allemaal in deze unieke streek.


Meer informatie

VOORZIENINGEN

De historische hoeve werd in 2017 helemaal gerenoveerd en voorzien van alle moderne voorzieningen en comfort.


Meer informatie

ATTRACTIES

Van het Gallo-Romeins museum in Tongeren tot het jenever museum in Hasselt, dat en nog héél veel meer.


Meer informatie